Bestaan geesten?

Of geesten bestaan, dat is een discussie die maar al te vaak veel stof doet opwaaien. Als we het hebben over het bestaan van geesten, dan zullen er mensen zijn die er heilig van overtuigd zijn dat geesten bestaan, maar er is net zo?n grote groep mensen die er van overtuigd is dat geesten niet bestaan.

Waarom zegt de ene groep mensen dat geesten bestaan en de andere dat geesten niet bestaan? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, maar er zijn natuurlijk wel manieren om bevestiging te krijgen van het bestaan van geesten.

Bevestig het bestaan van geesten

Dat geesten bestaan, staat voor mij vast. Ik heb om bevestiging van het bestaan van geesten gevraagd en dat heb ik gekregen. Op het moment dat ik de bevestiging kreeg van het bestaan van geesten was ik gelukkig niet alleen maar in gezelschap van mijn ex-vriendin. Zij heeft met mij ook de bevestiging gekregen dat geesten bestaan.

Natuurlijk kun je erachter komen of geesten bestaan door glaasje te draaien, iets wat ik je met klem adviseer om NIET te doen, want het kan echt fout aflopen. Als je echt wilt weten of geesten bestaan, kan je beter eens een bezoek brengen aan 1 van de locaties die je vind onder spookhuizen, maar je zou natuurlijk ook de manier waarmee ik de bevestiging van het bestaan van geesten heb gekregen kunnen proberen, zie daarvoor dit spookverhaal.

Bestaan geesten?